
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای البرز، در جریان این بازدید، وزیر نیرو ضمن حضور در غرفه استان البرز، از دو طرح ارائهشده توسط نوجوانان این غرفه استقبال کرد.
پارسا رسولیزاده درباره استفاده از هوش مصنوعی برای تولید تصاویر و پیامهای فرهنگی مربوط به مصرف صحیح آب توضیح داد؛ محتوایی که قرار است در فضاهای پرتردد برای اثرگذاری بیشتر منتشر شود.
وزیر نیرو همچنین کارهای علیرضا رادفرنیا و پارسا رسولیزاده را «نمونهای امیدوارکننده از ورود نسل جوان به حوزه فرهنگسازی آب» دانست.
در ادامه، معاون وزیر نیز از بخش متعلق به علیرضا رادفرنیا، کودک ۱۲ ساله طراح نقاشیهای بریل، بازدید کردند.
علیرضا توضیح داد که هدف او رساندن پیام حفاظت از منابع آبی به افراد نابینا و گسترش فرهنگسازی فراگیر است.
مسئولان در این دو بازدید تأکید کردند که حساسیت و دغدغهمندی کودکان و نوجوانان نسبت به آب، چشمانداز آینده مدیریت منابع آب کشور را روشنتر میکند و حضور آنان در این نمایشگاه، پیام مهمی در مورد اهمیت مشارکت نسل جوان دارد.